Terrasscherm

Een terrasscherm is dé sfeermaker op uw buitenterras! U kent dat gevoel wel: de zon komt op en schijnt vrolijk naar binnen. Met één druk op de knop rolt uw nieuwe terrasscherm uit en het goede leven van een zomerse dag straalt u tegemoet. Geniet van de zon én van schaduw! Bent u op zoek naar zo’n terrasscherm, dan kunt u bij Vekozo kiezen uit diverse modellen. Standaard is bij ons de kwaliteit! Verder mag u het zeggen welk scherm past bij uw terras.

De ST-2000 > optimale functionaliteit

De ST-2000 biedt net een tikkeltje meer en geniet daardoor vaak de voorkeur. Mede door de prachtig gegoten cassette en zijkappen is het liefde op het eerste gezicht.
Tot 550 cm breed zijn alle afmetingen op maat realiseerbaar, in combinatie met een uitval van 300 cm. Door de gunstige prijs-/kwaliteitverhouding beleven vele consumenten aangename terrasmomenten met een ST-2000.

De ST-3500 > combinatie van degelijkheid en luxe

De ST-3500 is een terrasscherm met een volledig gesloten cassettesysteem. Door de uiterst ranke vormgeving is de cassette fraai aan uw gevel en juist ook ideaal in situaties waar weinig montageruimte is. De ST- 3500 is leverbaar tot een breedte van 600 cm. Doordat in de cassette een goot is geconstrueerd, is de doekrol onzichtbaar geworden. Een extra pluspunt van de ST-3500!

De ST-4500 > voor wie absolute klasse wil

De ST-4500 zorgt werkelijk voor een enorm schaduwrijkterras. Dit terrasscherm overtreft de standaard afmetingen.
Tot maar liefst 14 meter breed is de ST-4500 te monteren aan uw gevel, met een uitval van 3,5 meter.
Uw specifieke maat zit hier vast bij. Neem hierbij in gedachten een prachtige designcassette, mooie afwerking, leverbaar in vele kleuren en u begrijpt dat wie een topproduct wil, bij dit scherm uitkomt.
Kom snel eens kennismaken.

Kleur van de cassette

De standaard uitvoering van de cassettes is cremewit, Ral 9001. Om tegemoet te komen aan uw specifieke wensen, kunnen we ook leveren in andere Ral-kleuren. Zo is bijvoorbeeld voor een geringe meerprijs uw terrasscherm ook leverbaar in dé actuele kleur: antraciet structuurlak ‘Black Twinkle’. Hierdoor kunt u chique combinaties maken met onze uitgebreide doekcollecties.

Doekcollectie

Kennismaken met onze vollédig vernieuwde doekcollectie geeft u een blik in de verre toekomst. De nieuwe Swela-Sunvas collectie wordt terecht gewaardeerd als een collectie met ‘warme doektinten met een fluweelachtige grip’. Naast Sunvas kunt u ook kiezen voor een Sewla-Sunsilk schermdoek: een hightech-doek met zelfreinigend effect bij regen! Ook voor horecagelegenheden is het Sunsilk doek een absolute aanrader!

Bediening

Alle terrasschermen worden uitgevoerd met een oogwindwerk of elektrische bediening. U bedient deze met de hand. Maar bij een mooi terrasscherm hoort een afstand bediende motor in combinatie met een fraaie handzender. Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. De op afstand bediende motor is verkrijgbaar met nóg meer bedieningsgemak zoals een zon- en windautomaat.