HORREN EN HORDEUREN

VEKOZO levert de horren en hordeuren van Unilux.

Unilux is specialist in horren op maat. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden. Wij ontwikkelen en fabriceren horren in onze Nederlandse fabriek, daarmee ben je gegarandeerd van topkwaliteit én een snelle levering. Kies uit onze plissé, rollende of vaste hordeuren of raamhorren. Laat je online inspireren in onze showroom of neem contact op met VEKOZO.

vekozo unilux

vekozo.nl

Vaste hor

Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Deze hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.

vekozo.nl

Raamplisséhorren

In een plisséraamhor vouwt het gaas op. Een voordeel is dat het minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je raam.

vekozo.nl

Rolhorsystemen

De raamrolhor of rollende raamhorren van Unilux sluiten jouw ramen perfect af zodat jij ‘s nachts goed kunt slapen. Je kunt kiezen uit de luxe Super+ of de budget Comfort raamrolhor. VEKOZO is gespecialiseerd in Nederlandse kozijnen en kan je altijd van het beste advies voorzien.

vekozo.nl

Horren voor schuifpui

Als je een hordeur voor je schuifpui zoekt, zijn er 2 mogelijkheden: de Plisséfit, of de schuifhordeur.

Er zijn verschillende typen schuifdeuren: aluminium schuifdeur, houten schuifdeur of kunststof schuifdeuren. Voor het kiezen van de juiste hordeur is het van belang te kijken naar de toepassing en de montagemogelijkheden. De Plisséfit is voor de schuifpui veruit de meest verkochte hordeur, in een enkel geval kan de schuifhordeur toegepast worden. Het voordeel van de Plisséfit is dat deze nagenoeg onzichtbaar is indien niet in gebruik. Het gaas zit dan opgeborgen in een cassette. De schuifhordeur is een frame waarin gaas zit opgespannen en die schuift over een rails. Dat frame zit dus altijd voor de schuifpui, ook als de hordeur niet in gebruik is.

vekozo.nl

Hordeur

Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moet dus zeer degelijk zijn. Maar.. je koopt ook niet elke dag een hordeur dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. Meer advies over het kopen van een hordeur? VEKOZO kan je altijd van het beste advies voorzien.