De klemhor is een speciaal ontwikkeld product speciaal geschikt voor de aluminium en houten kozijnen. De klemhor wordt zonder boren of schroeven, aan de buitenzijde tegen het kozijn geplaatst en bevestigd door middel van uiterst dunne, roestvrijstalen, klemmen. Deze zijn verkrijgbaar in 5, 10, 17 en 23 MM. Hierdoor zal de druk op het beslag niet toenemen wanneer het raam gesloten wordt. De klemhor wordt altijd van binnenuit geplaatst. Aan de binnenzijde tegen het profiel zit een achter borstel wat zorgt voor een perfecte afdichting op het kozijn.

De klemhor is leverbaar in diverse RALkleuren.


Vaste Raamhor


De vaste raamhor is een insecten werend product welke zowel in, als op het kozijn gemonteerd kan worden. De vaste raamhor wordt gemaakt van uiterst smalle profielen welke in verstek wordt gezaagd. De vaste raamhor kan uitgevoerd worden met scharnieren en magneten of met (draai)wervels rondom.

De vaste raamhor is leverbaar in diverse RALkleuren:


Vaste Raamhor Plissé


De vaste raamhor plissé is een uniek product geschikt voor kozijnen en dakramen. De vaste raamhor plissé is een stijlvol product, voorzien van het bekende gevouwen zwarte gaas (vergelijkbaar met een plissédeur) product. Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstrek zijn gezaagd.

De profielen worden standaard voorgeboord zodat plaatsing op het kozijn vereenvoudigd wordt. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst, welke aan de uiteinden is voorzien van beweegbare magneetjes, waardoor het product op elke gewenste stand kan blijven staan.

De vaste raamhor plissé is standaard uitvoerbaar in diverse RALkleuren.


Vaste Hordeur Plissé

De vaste hordeur plissé is een vergelijkbaar product als de vaste raamhor plissé, maar is nu vooral geschikt als deur. De vaste deurhor plissé is een stijlvol product en is voorzien van zwart gebouwen gaas (vergelijkbaar met de plissédeur). Het gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. De vaste hordeur plissé werkt zonder veerspanning waardoor het op elke gewenste stand gepositioneerd kan worden. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst, welke aan de uiteinde zijn voorzien van beweegbare magneetjes. De vaste deurhor plissé is gemaakt voor op het kozijn, waarbij de bediening ten alle tijden zijwaarts is.

De vaste deurhor plissé is leverbaar in diverse RALkleuren.

Voor meer informatie klik hier:
Unilux Horren