VEKOZO Rolluiken

Functioneel gebruik

Rolluiken winnen in Nederland snel terrein. Niet in het minst om de vele voordelen aan dit type zonwering. Een rolluik is zowel zonwerend als isolerend, geluidwerend, lichtwerend, koudewerend en een uitstekende inbraakpreventie. Bovendien zorgt dit rolluik voor veel privacy. Een extra verrassing is de zeer gunstige prijs. Aangenaam!

Kwaliteit in een kleine rolluikkast

Als u denkt aan een rolluik, wilt u allereerst weten of u kwaliteit koopt. En u wil niet een te grote rolluikkast aan uw gevel. Vekozo kan u antwoord geven op deze vragen.
Allereerst is de rolluikkast de kleinste in de markt!
Omdat we weten dat het oog dit graag wil. Onze speciale lamel van slechts 40 mm hoogte heeft een speciale rolvorm. Dat zorgt voor de meest compacte rol en voor extra stevigheid. De rolluiken van Vekozo zijn voorzien van sterke dubbelwandige aluminium lamellen die zijn gevuld met polyurethaanschuim. Dit verhoogt de isolatiebuffer tussen geluid en temperatuur. Ter voorkoming van slijtage is tevens op alle profielen een dikke laklaag aangebracht die het aluminium maximaal beschermt.

Bedieningscomfort

Álle rolluiken worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Daarin is een opbouwschakelaar de basisuitvoering. U bedient deze met een vaste schakelaar. Maar bij een fraai rolluik hoort een afstand bediende motor in combinatie met een fraaie handzender. Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. De op afstand bediende motor is verkrijgbaar met nóg meer bedieningsgemak zoals een tijdschakelklok met instelbare dag- of weekprogramma’s.

Slimme motor voor openstaande ramen

Voor rolluiken is ook een ‘slimme’ motor ontwikkeld: de Radio Smart. Deze motor voelt weerstand als een naar buitenslaand raam open staat of als een ander obstakel de loop van het rolluik zou hinderen. Deze smart motor is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een handzender.

Garantie

U stelt prijs op een grote mate van zekerheid? Dan past een Vekozo product helemaal bij u. Met uw aankoop bent u verzekerd van 5 jaar garantie. Dit is een ‘volledige garantie’ op fabricage- of constructiefouten. Deze garantie omvat de levering van materialen én onderdelen. Een extra bevestiging dat u met Vekozo Zonwering de juiste keus maakt.

Speciale wensen

Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, kunnen we die niet allemaal aan u uitleggen op deze website. Heeft u vragen of bijzondere wensen, neemt u dan gerust contact met ons op.