Terrasscherm

VEKOZO Terrasscherm

Terrasscherm

Een terrasscherm is dé sfeermaker op uw buitenterras! U kent dat gevoel wel: de zon komt op en schijnt vrolijk naar binnen. Met één druk op de knop rolt uw nieuwe terrasscherm uit en het goede leven van een zomerse dag straalt u tegemoet. Geniet van de zon én van schaduw! Bent u op zoek naar zo’n terrasscherm, dan kunt u bij Vekozo kiezen uit diverse modellen. Standaard is bij ons de kwaliteit! Verder mag u het zeggen welk scherm past bij uw terras.

VEKOZO-Malta

Malta

Traditionele vorm waar absolute degelijkheid vanaf straalt. De decoratieve ribben die in zowel kap als voorlijst terug te vinden zijn zorgen voor betaalbare exclusiviteit.
Uitgevoerd met knikarmen type ‘super’ met dubbele staaldraadkabel en grijs gemoffelde gietstukken. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen!

Dit Malta scherm is leverbaar in een actie en maatwerk uitvoering.

VEKOZO-Rhodos

Rhodos

Traditionele vormgeving waar absolute degelijkheid vanaf straalt. De speciaal gevormde zijsteunen, het schotje in de bovenkap en de zware voorlijst geven dit scherm extra cachet.
Type Rhodos is een 78/110 knikarmscherm en is uitgevoerd met een extra zware voorlijst en een schotje in de kap waardoor het doek nauwelijks zichtbaar is. Door de combinatie van de fraaie vormgeving van de kapsteunen en de decoratieve ribben in kap en voorlijst is het type Rhodos het beste in zijn soort.

Dit Rhodos scherm is leverbaar in een actie en maatwerk uitvoering.

VEKOZO-Ibiza Plus

Ibiza

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Dit Ibiza scherm is een halfopen uitvoering.
Het knikarmscherm Ibiza is synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier.
Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden.Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm Ibiza tot één van de meest gevraagde knikarmschermen.

Dit Ibiza scherm is leverbaar in een actie en maatwerk uitvoering.

VEKOZO-Ibiza Plus

Ibiza Plus

De uiterst fraaie belijning en de ronde vormgeving zorgen voor een verfraaiing van uw gevel. Het Ibiza Plus scherm heeft een gesloten constructie.
Het knikarmscherm Ibiza Plus is synoniem voor optimaal genieten. Het perfecte uiterlijk van dit scherm in combinatie met zijn functionaliteit zorgt voor jarenlang schaduwplezier.
Door een speciaal gevormde kap in combinatie met speciaal ontwikkelde oploopnokken sluit de voorlijst altijd naadloos aan op de kap, zodat een compact geheel overblijft en het doek optimaal wordt beschermd tegen weersinvloeden. Al deze specificaties in combinatie met een zeer vriendelijk prijsniveau maakt het knikarmscherm Ibiza Plus tot één van de meest gevraagde knikarmschermen.

Dit Ibiza Plus scherm is leverbaar in een actie, maatwerk en Limited uitvoering.

VEKOZO-Balere

Balero

De cassette Balero is een superplatte verschijning, voorzien van alle accenten voor een topdesign.
Door zijn platte uiterlijk, perfecte afwerking en speciale steltechniek is dit scherm vrijwel overal toepasbaar.
De techniek is vooruitstrevend; het gehele scherm is kantelbaar tussen de kapsteunen zodat vrijwel elke uitvalshoek probleemloos te realiseren is.

Dit Balero scherm is leverbaar in een actie, maatwerk en Limited uitvoering.

VEKOZO-Marbella

Marbella

Een extra zware uitvoering en toch zeer compact van vorm. Fraaie belijning en ronde accenten geven de ‘finishing touch’. Valt er over smaak te twisten?
De cassette Marbella combineert kracht en elegantie.

Luxe, volledig gesloten cassettescherm dat door de 3-buis technologie tot grote breedtes van 10 meter geleverd kan worden.

Dit Marbella scherm is leverbaar in een actie en maatwerk uitvoering.

Kleur van de cassette

De standaard uitvoering van de cassettes is cremewit, Ral 9001. Om tegemoet te komen aan uw specifieke wensen, kunnen we ook leveren in andere Ral-kleuren. Zo is bijvoorbeeld voor een geringe meerprijs uw terrasscherm ook leverbaar in dé actuele kleur: antraciet structuurlak ‘Black Twinkle’. Hierdoor kunt u chique combinaties maken met onze uitgebreide doekcollecties.

Doekcollectie

Kennismaken met onze vollédig vernieuwde doekcollectie geeft u een blik in de verre toekomst. De nieuwe Swela-Sunvas collectie wordt terecht gewaardeerd als een collectie met ‘warme doektinten met een fluweelachtige grip’. Naast Sunvas kunt u ook kiezen voor een Sewla-Sunsilk schermdoek: een hightech-doek met zelfreinigend effect bij regen! Ook voor horecagelegenheden is het Sunsilk doek een absolute aanrader!

Bediening

Alle terrasschermen worden uitgevoerd met een oogwindwerk of elektrische bediening. U bedient deze met de hand. Maar bij een mooi terrasscherm hoort een afstand bediende motor in combinatie met een fraaie handzender. Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin. De op afstand bediende motor is verkrijgbaar met nóg meer bedieningsgemak zoals een zon- en windautomaat.