Rainbow Rhodos

VEKOZO-Rhodos

Techniek
De toegepaste knikarmen bestaan uit zware kokerprofielen en robuuste verbindingsstukken die hun kracht ontlenen aan sterke veren en dito staalkabels. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren.De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn lange zijsteunen en plafondsteunen los te bestellen.

Vormgeving
Traditionele vormgeving waar absolute degelijkheid vanaf straalt. De speciaal gevormde zijsteunen, het schotje in de bovenkap en de zware voorlijst geven dit scherm extra cachet.
Type Rhodos is een 78/110 knikarmscherm en is uitgevoerd met een extra zware voorlijst en een schotje in de kap waardoor het doek nauwelijks zichtbaar is. Door de combinatie van de fraaie vormgeving van de kapsteunen en de decoratieve ribben in kap en voorlijst is het type Rhodos het beste in zijn soort.

Knikarmscherm met extra zware kap en voorlijst

Leverbaar als standaard en maatwerk scherm.

Standaard:
Breedte: 300 – 350 – 400 – 450 – 500 – 550 cm
Uitval: 250 cm
Doekkleur: keuze uit 16 standaard kleuren

Maatwerk:
Breedte: 250 tot 550 cm
Uitval: 200 – 250 – 300 cm
Doekkleuren: Collecties van Citel, Swela en Dickson

Standaard kleur omkasting en armen:
Zilver geanodiseerd
Roomwit RAL 9001 (meerprijs)

Bediening:
Handmatig (oogwindwerk en slingerstang)
Elektrisch met schakelaar of handzender (optioneel)

Volant:
Optioneel

Geleverd:
Inclusief RVS montageset
(Bijgeleverde bouten voldoen aan de CE-norm, doch zijn wij voor de eventueel uit het gebruik voortvloeiende schade niet verantwoordelijk)

vekozo rhidos
vekozo rhodos