HORREN EN HORDEUREN

vekozo-horren

VEKOZO levert de horren en hordeuren van Unilux.

Unilux is specialist in horren op maat. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden. Wij ontwikkelen en fabriceren horren in onze Nederlandse fabriek, daarmee ben je gegarandeerd van topkwaliteit én een snelle levering. Kies uit onze plissé, rollende of vaste hordeuren of raamhorren. Laat je online inspireren in onze showroom of neem contact op met VEKOZO.

vekozo unilux

vekozo.nl

Vaste hor

Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Deze hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.

vekozo.nl

Raamplisséhorren

In een plisséraamhor vouwt het gaas op. Een voordeel is dat het minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je raam.

Rolhorsystemen

De raamrolhor of rollende raamhorren van Unilux sluiten jouw ramen perfect af zodat jij ‘s nachts goed kunt slapen. Je kunt kiezen uit de luxe Super+ of de budget Comfort raamrolhor. VEKOZO is gespecialiseerd in Nederlandse kozijnen en kan je altijd van het beste advies voorzien.

 Vekozo_Uni_Schuifhordeur

Schuifhordeur Luxe

De schuifhordeur is in sommige gevallen een oplossing voor grote deuropeningen en schuifpuien, meestal is een Plisséfit beter geschikt. Vaste hordeuren vormen daarbij de basis.
Door plaatsing van rails zijn deze deuren als schuifhordeuren toe te passen. Dankzij strakke rails boven en onder en gebruik van glijblokken in plaats van storingsgevoelige wieltjes, is een lange levensduur gegarandeerd.

 Vekozo_Uni_Vaste-hordeur

Hordeur

Hordeuren worden in tegenstelling tot raamhorren dagelijks vele malen gebruikt en moet dus zeer degelijk zijn. Maar.. je koopt ook niet elke dag een hordeur dus we geven je graag een goed advies. Alle hordeuren van Unilux zijn van recyclebaar aluminium, voorzien van UV bestendige kunststof onderdelen. Meer advies over het kopen van een hordeur? VEKOZO kan je altijd van het beste advies voorzien.

 Vekozo_Unilux_Plissefit-dubbel

Plisséfit Easy-Dubbel

Speciaal voor de openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is er een dubbele Plisséfit leverbaar.
Deze dubbele Plisséfit kan grote openingen afsluiten voor insecten. Aan beide zijden van de opening wordt 1 plisséhordeur geplaatst.
De beide plisséhordeuren sluiten in het midden tegen elkaar door middel van een magneetsluiting.

Vekozo_Unilux_VoorzetUnitPlisse

Voorzet Plissé Unit

Een strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas zorgt voor een muggenvrije nachtrust. Ventileren zonder vervelende insecten is nu mogelijk in stijl. Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat deze Voorzet variant bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden.