RAAMDECORATIE

VEKOZO Plisse

Vekozo_vertikaal

Verticaal

De VEKOZO verticale lamellen is een veelzijdig product wat nog steeds als modern wordt ervaren. U kunt de verticale lamellen uniek maken door verschillende lamellen in kleur of transparantie met elkaar te combineren.

Vekozo_vouwgordijn

Vouwgordijn

Creëer een tijdloze en traditionele sfeer in uw woning met VEKOZO vouwgordijnen. Ze geven uw woning een warme uitstraling en houden hinderlijk zonlicht buiten. Of u nu van modern of klassiek houdt, er is altijd een vouwgordijn dat perfect in uw woning past.

VEKOZO Jaloezie

Horizontale jaloezie aluminium

De VEKOZO collectie Horizontale jaloezie aluminium behoort tot de top van de markt. Dit kwaliteitsproduct biedt kleuren en modellen die uw interieur compleet maken. U kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, ladderbandkleuren en uitvoeringen.

Van een subtiele lamelbreedte van 16 mm. tot een robuuste stoere uitstraling met een 70 mm. brede lamel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

vekozo.nl

Horizontale jaloezie hout

Hout brengt sfeer in uw interieur, schept warmte en ademt karakter. Het heeft een natuurlijk effect en verrijkt het interieur op een subtiele wijze. Onze Horizontale jaloezie hout collectie herkent u aan de oorspronkelijke uitstraling en de uitgesproken houtnerf, wat uw garantie is voor een echt natuurproduct.

vekozo.nl

Hi-Light

Een VEKOZO Hi-Light is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De twee lagen stof die langs elkaar bewegen geven uw interieur een speels uiterlijk.

vekozo.nl

EasyFit

Het grote voordeel van de EasyFit zelfklevend is dat deze gemonteerd kan worden zonder boren of schroeven. De geleiderail wordt op het glas geplakt met speciaal ontwikkeld dubbelzijdig tape. Deze tape is transparant en UV-bestendig. Naast het zelfklevende systeem kunt u de stoffen ook bestellen als vrijhangend systeem, koordbediend, topdown en bottomUp.

vekozo.nl

Pleated Fashion & Magneto Fit

De VEKOZO PLEATED FASHION is de nieuwe plissé & honeycomb collectie.

De Magneto Fit is ontwikkeld voor schroefloze montage op alle soorten kozijnen en is gebaseerd op een magnetische hechting.

vekozo.nl

Rolla Fashion

De VEKOZO Rolla Fashion is de nieuwe rolgordijn collectie. Er is gekozen voor een uitgebreide stof collectie met semi-transparante en verduisterende stoffen.