VEKOZO Screen
Screens: bijzonder fijne zonwering!

Daar kunnen we duidelijk in zijn: een screen is een bijzonder fijne vorm van effectieve zonwering. Voor Estate ook aanleiding om u een perfect product aan te bieden voor jarenlang zorgeloos zonweringscomfort.
Screens vallen onder de categorie verticale zonwering. Daardoor heeft u een strakke zonwering aan huis die weinig ruimte vraagt, maar wel een groot zonwerend effect realiseert. Bijzonder fijne zonwering noemen we dat!

vekozo.nl
Het screen

Kiezen voor een screen is kiezen voor effectieve, functionele en makkelijke zonwering. Een screen vormt één geheel met uw ramen en gevel, hetgeen een strak effect geeft. Ook op plaatsen waar weinig ruimte is voor zonwering, is dit screen altijd een oplossing. Neem daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit veel kleurcombinaties en u zult verbaasd zijn van het aanzien van screens op uw gevel. Maar het effect voor binnen is niet minder! Vekozo screens weren 80% van het zonlicht en de warmte, waardoor u binnen een mooi zacht diffuus licht blijft behouden en u houdt de kamertemperatuur op peil.
Extra voordeel: u kan van binnen naar buiten kijken, maar nauwelijks van buiten naar binnen.
Functioneel zijn screens ook. Omdat ze vlak hangen, kunt u ook bij afwezigheid de zonwering naar beneden laten. Vekozo heeft met zijn doordachte screencollectie aan alles gedacht. Zelfs de prijs is aangenaam scherp!
Kortom: wij zijn overtuigd van de vele voordelen van onze screens.

Het Vekozo Ritsvast-screen

Vekozo heeft met de Ritsvast-Screen een perfecte oplossing voor gevelsituaties waar meer wind op staat. Een speciaal profiel, in combinatie met een soort rits aan beide zijden van het screendoek, zorgt voor een strakke en windvaste ophanging van het doek zonder kieren. Wilt u een wapperend effect van uw screendoek voorkomen, dan moet u in alle gevallen kiezen voor de Vekozo Ritsvast-Screen. Ritsvast-screens van Vekozo zijn leverbaar met ongekende afmetingen! Kleur, vormgeving en doekcollecties.
De ranke kast waarin het doek is opgerold is verkrijgbaar in 5 standaard kleuren. Qua vorm kunt u kiezen uit een rondvormige kast of vierkant met een afgeschuinde hoek. Het Vekozo screendoek is gemaakt van een glasvezelkern met een kunststof ommanteling.
Daardoor is het van de zwaartse kwaliteit, oersterk, onbrandbaar en UV-zonlicht bestendig. Kies qua kleur uit onze rijk geschakeerde doekcollecties!

Bedieningscomfort

Ritsvast-screens worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Daarin is een opbouwschakelaar de basisuitvoering. U bedient deze met een vaste schakelaar. Ontdek echter de voordelen van een op afstand te bedienen motor door middel van een handzender. Dubbel comfort in de bediening van uw scherm, waar u ook zit of loopt! Laat u voorlichten over de keuzemogelijkheden hierin.
Een extra zon- en windautomaat zorgt er automatisch voor dat bij minder zon de screens opgetrokken worden en bij meer zon weer neerdalen. Buitengewoon handig. Echt Vekozo!

Garantie

U stelt prijs op een grote mate van zekerheid? Dan past een Vekozo zonwering helemaal bij u. Met uw aankoop bent u verzekerd van 3 tot 5 jaar garantie. Dit is een ‘volledige garantie’ op fabricage- of constructiefouten. Deze garantie omvat de levering van materialen én onderdelen. Een extra bevestiging dat u met Vekozo Zonwering de juiste keus maakt.